Új életem Svájcban

Közös életünkről Svájcban. Ahogyan én megélem és látom ezt az országot.

Látogatók

Powered by web analytics software.

Hozzászólások

Chat Box

Még több rólam

Képek

Szerzők

3. városnéző séta

2010.09.22. 15:03 | Gabi957 | Szólj hozzá!

A hét végén sokat napoztam, sétáltunk. A két folyó összefolyásáról el is feledkeztünk, mert a ház előtt, az erkélyünk alatt egy út a sűrű erdőbe vezet. Ez már ideköltözésünk reggelétől izgat. Amikor valaki feljön, annyira szuszog, hogy elhatároztuk, ha lemgyünk, visszafelé inkább másfelé jövünk, mert biztos nagyon meredek......Vasárnap délután lesétáltunk és megdöbbenésünkre csak néhány lépcső vezet fel. Igaz, az kicsit meredeken....Lefelé ezt nem éreztük. Ha már lementünk, tettünk egy kört az óvárosban. Újabb fotók, hogy megmutathassam nektek....Ismét vacak lett. Nagyon sajnálom. Valami nincs rendben a géppel. Ugyanazzal a beállítással és helyen, egymást követő pillantatokban az egyik kép jó, a másik életlen....

Kedden elmentem a polgármesteri hivatalba Laci új itteni személyi igazolványáért, visszafelé kicsit feltérképeztem a boltokat...:) Igeeeeeeeeeeen, vettem gumi cukrot is. Hehehe.....

Hát nem volt túl eseménydús az elmúlt időszak. Megnéztem a Megaszárt visszamenőleg és az X-faktort is követjük......Ez a legtöbb otthoni műsor, amit megnézünk. Online hallgatok magyar rádió adókat. Érdekes, de nem hiányzik egyik sem.

Az itt fogható adók közül csak a Bayerische Rundfunk 9 órai adását nézem, ami 15 perces torna - többféle stílusban és korosztálynak. Igen, tornászom is. Bár ez kevés és nagyon hiányzik a heti rendszeres kemény aerobik edzés....Remélem, eljön az ideje annak is, hogy valahol fogok órákat tartani.

Most azonban egyetlen dologom van: várni a munkára.

Ja és csomagolni, mert hazamegyek a hét végén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))) Csak kicsit, hogy a nyáron el nem végzett dolgaimat,feladataimat befejezzem, megoldjam, mielőtt dolgozni kezdek, mert akkor csak szabadságra tudok hazamenni. Remélem gyorsan vége lesz ennek az édes semmit tevésnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://raczgabriella.blog.hu/api/trackback/id/tr522315330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása