Új életem Svájcban

Közös életünkről Svájcban. Ahogyan én megélem és látom ezt az országot.

Látogatók

Powered by web analytics software.

Hozzászólások

Chat Box

Még több rólam

Képek

Szerzők

Egy lakás, ami tetszik.....

2010.08.16. 12:14 | Gabi957 | 1 komment

Szombaton visszamentünk Märwill-be, ahol több lakást is láttunk, ami kedvünkre való lenne. Előző nap már kiválasztottuk azt, ami a legjobban tetszett. Mire hazaértünk, várt egy email, hogy menjünk szombaton 14 órára. Ennek a gazdája írt.

Nagyon tetszik. Szép, nagy. És drága. :(( Ha mindketten dolgozunk, akkor talán nem lenne gond kifizetni. De mikor lesz munkám?

4,5 szobás, két fürdővel, szép nagy nappalival, terasszal, és 3 kicsi szobával, meg egy korszerűen felszerelt konyhával.....

Nagyon lelkesedtem érte.

Azt mondta a tulaj, aludjunk rá és hívjuk vissza.

Nagyon szép kis településen lenne...És közel Laci munkahelyéhez. Ha én is kapnék ott  munkát, szuper lenne....Még ebédelni is haza járhatnánk. 5 percre van kocsival a Stadler....Palota-Pét távolság....És akkor még az egészséges életmód sem szenvedne csorbát! /Nem 17  ó. után ebédelnénk...:((/Ha még a szomszédban lévő iskola tornatermében tarthatnék aerobikot, az egyenes ideális, sőt álomszép lenne! :)))))

Most légy okos Gabi! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://raczgabriella.blog.hu/api/trackback/id/tr592225283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Monca-anyaa 2010.08.16. 20:18:17

Pedig ez jól hangzik...:):)
Ha megyünk látogatóba, lesz vendégszoba is.:):):)
süti beállítások módosítása