Új életem Svájcban

Közös életünkről Svájcban. Ahogyan én megélem és látom ezt az országot.

Látogatók

Powered by web analytics software.

Hozzászólások

Chat Box

Még több rólam

Képek

Szerzők

Megérkezett a külföldi személyi igazolványom!

2010.09.16. 23:53 | Gabi957 | 1 komment

Ma bementünk az itteni polgármesteri hivatalba, hogy bejelentkezzünk. Örömünkre az ügyintéző közölte, megérkezett a személyi igazolványom. Valahova a fényképemet elkeverték, ezért hazaszaladtunk, vittünk egy másikat.Kedvesen átadta az igazolványt egy dosszié kíséretében, amelyben többféle kiadvány van, ami a városi szokásokat, egyesületeket, telefonszámokat, hulladékgyűjtési-tárolási rendet tartalmazza, a tv-rádió használat adózási módját, valamint egy naptárt.Természetesen egy levél a polgármester aláírásával, melyben köszönt bennünket, mint új lakosokat. /A hulladékgyűjtéses kiadványban olasz, spanyol, portugál, török, horvát és vietnámi, v. sri lankai? nyelven is van tájékoztató. Szerencsére németül is. Azt legalább megértem.:)/

Mostantól hivatalosan is bischofszelli lakosok vagyunk.

Az alábbi fényképen a polgármesteri hivatal ajtajában állok. Nagyon szép épület! A kezemben a külföldi személyi igazolványt tartom büszkén.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://raczgabriella.blog.hu/api/trackback/id/tr442302074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása